28 Σεπτεμβρίου 2024 | 02:26

Τέλος του μήνα θα εξετασθούν οι αιτήσεις για το επίδομα

Δημοσιεύτηκε 11:53 - 26/01/2021 Τέλος του μήνα θα εξετασθούν οι αιτήσεις για το επίδομα

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση με την εξέταση των αιτήσεων που κατέθεσαν συμπολίτες μας για να πάρουν το έκτακτο, άπαξ, βοήθημα των τριακοσίων ευρώ από τον Δήμο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς χθες σχετικά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιάννης Καμπούρης, είπε, καταρχάς, ότι οι αιτήσεις που έχουν συγκεντρωθεί από όλα τα ΚΕΠ του νησιού και από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής ανέρχεται στις 1.080 και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία φιλτραρίσματός τους από τους κοινωνικούς λειτουργούς. 

Η πρώτη φάση, λοιπόν, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τον των συμπολιτών μας που δικαιούνται αυτό το έκτακτο βοήθημα.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως και κάτι άλλο που προέκυψε από όλη αυτή τη διαδικασία. Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος, διαπίστωσαν ότι αρκετοί από τους συμπολίτες μας που υπέβαλαν αίτηση για το βοήθημα προέκυεψε από τη διαδικασία ότι δικαιούνταν ενίσχυση από τον ΟΠΕΚΑ ή το ΚΕΑ και δεν το γνώριζαν!

rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση