29 Σεπτεμβρίου 2024 | 14:17

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε 17:18 - 05/11/2020 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ

Της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Καλύμνου με το διακριτικό τίτλο ΑΝΕΚ  που εδρεύει στην Κάλυμνο, ενορία Αγ. Νικολάου, κατόχου ΑΦΜ 094093617,   όπως εκπροσωπείται νόμιμα .

ΚΑΤΑ

Του Νικολάου Σαρούκου του Μιχαήλ, κατοίκου Καλύμνου περιοχή Λαφάσι.

--------------------------------

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, και ενόψει των ψευδών , συκοφαντικών και απαράδεκτων ισχυρισμών σας για την εταιρεία μας (ΑΝΕΚ)  ενώπιον του δημοσιογράφου κου Μάμμαντος Χαραμαντά με το φακό του Kalymnos –news.gr , την 4η Νοεμβρίου 2020, σας καλούμε όπως εντός 24 ωρών από την νόμιμη κοινοποίηση της παρούσας μας , μας διευκρινίσετε εγγράφως σε τι ακριβώς αναφέρεστε όταν κατά λέξη είπατε στον κο Χαραμαντά στην ερώτησή του : « εσύ δίνεις κάποια εξήγηση γιατί αυτή η επιμονή της ΑΝΕΚ να πάει το πλοίο στον Πειραιά;» και εσείς απαντήσατε: «έλα ρε Μάμμα , εσύ είσαι γραμματισμένος δεν καταλαβαίνεις; Δεν ακούς τι λένε; Εγώ θα σου πω τώρα;»., αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα ότι κάποιοι έχουν προφανώς οικονομικά συμφέροντα να στείλουν το πλοίο στον Πειραιά και ότι δήθεν εσείς μπορούσατε να επισκευάσετε το πλοίο στην Κάλυμνο, ενώ  πολύ καλά γνωρίζετε πως δεν ήσασταν σε θέση να επισκευάσετε το πλοίο . Εμείς ως Διοίκηση  είχαμε προ της αναχώρησης του πλοίου μας έγκυρη ενημέρωση από τον Πλοίαρχο μας κο Αντώνιο Γεδεών (επιβλέποντα της επισκευής)  ότι όπως και κατά το παρελθόν δεν μπορούσατε να σηκώσετε το πλοίο με τις μηχανές του ώστε να προβείτε σε επισκευή του,  καθώς δεν έχετε τα απαιτούμενα ύψη (1,40μ. αέρα) ώστε να μπορεί να σηκώσετε το πλοίο και να γίνουν όλες οι εργασίες επισκευής που απαιτούνται από το νόμο, (και το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μαρίνα της Κω) κι ότι επιπλέον δεν έχετε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την επισκευή των προπελών των αξόνων και των περιφερειακών εξαρτημάτων  των μηχανών , και θα αναγκαζόμασταν υποχρεωτικά  να αποταθούμε στον Πειραιά.

Συνεπώς απαιτούμε άμεση εντός 24 ωρών αποκατάσταση των υπονοούμενων που παραβατικά και αξιόποινα αφήσατε άδικα απέναντί μας, άλλως άμεση διευκρίνιση γιατί ακριβώς μας κατηγορείτε. Διαφορετικά και στην περίπτωση απράκτου παρελεύσεως της ως άνω τασσομένης προθεσμίας,   σας γνωρίζουμε πως αναγκαζόμαστε να στραφούμε δικαστικά εναντίον σας καθώς αυτή τη δύσκολη στιγμή της απώλειας του πλοίου και του κινδύνου ζωής του πληρώματός μας, εσείς αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων σας θίγετε το κύρος την υπόληψη και τα συμφέροντα της εταιρείας, και της Διοίκησής της τελώντας τις πράξεις των άρθρων 363, 362 ΠΚ καθώς και αδικοπραξίες άρθρα 914, 920,932 ΑΚ.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα μας προς αυτόν στον οποίον απευθύνεται προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες , καλούμενον να συμμορφωθεί με τα ανωτέρω, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα μας στην έκθεση επιδόσεώς του .

Κάλυμνος, 5-11-2020

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Νομική Κυπραίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση