Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήλος: Βυθίστηκε σκάφος με 17 επιβαίνοντες - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Δημοσιεύτηκε 12:37 - 12/08/2021 Μήλος: Βυθίστηκε σκάφος με 17 επιβαίνοντες - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης


Βυθίστηκε θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βορειοδυτικά της Μήλου – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη.
Συναγερμός στη Μήλο για θαλαμηγό με 17 επιβαίνοντες που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 16 μίλια βορειοδυτικά του νησιού, το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το σκάφος περίπου 30 μέτρων φέρει σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του ατυχήματος όπως και οι εθνικότητες των ναυαγών, που έχουν πέσει μέσα στη θάλασσα.
Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε πλήρη εξέλιξη και στο σημείο σπεύδουν:
τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού δύο παραπλέοντα σκάφη ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας
Αυτή την ώρα στην περιοχή επικρατούν άνεμοι έντασης 4 με 5 μποφόρ και την περισυλλογή των ναυαγών έχει αναλάβει ένα πλοίο seajet.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μήλου, Μανώλης Μικελής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ Αντίμηλου και Φαλκονέρας.